search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Τηλεθεάσεις καναλιών: Κηδεία τέως και restart προγραμμάτων προκάλεσαν ανακατατάξεις (πίνακες)

17.01.2023 15:11
tiletheasi3322_new

Συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού αναπτύχθηκαν χθες και αποτυπώθηκαν στα μερίδια των σταθμών. Δύο οι λόγοι της «έντασης». Ο ένας αφορούσε στην κάλυψη της κηδείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Ο άλλος σχετίζεται με την επανεκκίνηση των προγραμμάτων της φετινής σεζόν.

Τις εντυπώσεις -και τα βλέμματα- εκ του αποτελέσματος κέρδισε το Mega, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Σημαντική μερίδα τηλεθεατών επέλεξε τον ΑΝΤ1 για το τελετουργικό της νεκρώσιμης ακολουθίας και ταφής του τέως βασιλιά.

Τροφή -πιθανόν- για σκέψη θα πρέπει να αποτελούν τα μερίδια και οι αποδόσεις για την κρατική ΕΡΤ. Η ΕΡΤ1, αν και έκανε pull εικόνας σε όλα τα κανάλια, αν και  κάλυψε κι εκείνη την κηδεία του Γλύξμπουργκ, όπως ακριβώς και οι ιδιωτικοί σταθμοί, δεν κατάφερε να προσελκύσει ικανή μερίδια τηλεθεατών στη συχνότητα της. Δεν είναι εξάλλου δημοσιοποιήσιμα και τα στοιχεία τηλεθέασης για το ΕΡΤNews.

Για τον ΣΚΑΪ– στο ειδησεογραφικό σκέλος- τα προσχήματα έσωσαν οι «Αταίριστοι», ενώ ο Alpha ναι μεν κάλυψε το γεγονός αλλά εκείνοι που τον επέλεξαν υπολείπονταν όσων κατευθύνθηκαν σε Mega και ΑΝΤ1.

Το βράδυ έγινε της… κακομοίρας. Το «Survivor all star»  αναμετρήθηκε με το «MasterChef» και τις σειρές μυθοπλασίας «Η γη της ελιάς», «Μαύρο ρόδο» του Mega, «Σασμός» του Alpha, «Ποιος Παπαδόπουλος» και «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1. Και τουλάχιστον Δευτέρα με Τετάρτη οι κόντρες με κάποιες διαφοροποιήσεις αυτές θα είναι.

Στην έναρξη του β’ ημιχρόνου της σεζόν το Mega κέρδισε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας και με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Ο ΣΚΑΪ είχε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο, αλλά αισθητά μειωμένο σε σχέση με τις αποδόσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ανεβασμένος αισθητά ο ΑΝΤ1 χάρη στην συνολική απόδοση του προγράμματος του. Στο Star έκανε τη διαφορά το «MasterChef» με την πρεμιέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Νέο εργαλείο μετρήσεων σε παραδοσιακά, ψηφιακά Μέσα από τη Nielsen (videos)

Λιάγκας προς Τσίπρα: «Πήρες τη λαμπερή Πόπη Τσαπανίδου και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι» (Video)

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος που διεκδικεί το έπαθλο για να κάνει επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21