search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 19:17
MENU CLOSE

«Βασιλιάς» της τηλεθέασης ο «Σασμός»

17.01.2023 17:56
sasmos-marina-antonis-new

Αν υπήρχε στοίχημα για την απόδοση των ελληνικών σειρών μυθοπλασίας το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα είχε μικρή απόδοση.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Alpha, για το δεύτερο μισό της σεζόν, ήταν αναμενόμενο να συγκεντρώσει τα βλέμματα της πλειονότητας των τηλεθεατών, έπειτα από την υψηλή τηλεθέαση που κατάφερε την Κυριακή η σειρά «Η γη της ελιάς». Χθες όμως η ομοειδής σειρά του Mega ήταν δεύτερη προτίμηση. Κατάφερε να συγκρατήσει το κοινό της, παρα τις- μικρές- απώλειες.

Η επίσης καθημερινή σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» του Alpha επέστρεψε με φόρα και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.
To «Survivor all star» υποχώρησε στην τέταρτη θέση με συμπαθητική τηλεθέαση, ενώ στο πέμπτο σκαλοπάτι έφθασε το μονοθεματικό «Live news
».

Το αντίπαλο δέος του «Survivor all star», το μαγειρικό «MasterChef» κατετάγη ένατο στις τηλεπροτιμήσεις όμως είχε διάρκεια κατά μια ώρα λιγότερη συγκριτικά με το ριάλιτι του Σκάι.
«Παγιδευμένοι» και «Μαύρο ρόδο» φαίνεται να είναι ισοδύναμες από πλευρά τηλεθέασης, ωστόσο η το αστυνομικoδικαστικό θρίλερ του ΑΝΤ1 κατάφερε να έχει 2.000 τηλεθεατές περισσότερους από όσους η κοινωνικοδραματική σειρά του Mega.

Διαβάστε επίσης:

«Ενώπιος Ενωπίω» με Αντώνη Κανάκη την άλλη Πέμπτη

Τηλεθεάσεις καναλιών: Κηδεία τέως και restart προγραμμάτων προκάλεσαν ανακατατάξεις (πίνακες)

Τηλεθέαση: Νέο εργαλείο μετρήσεων σε παραδοσιακά, ψηφιακά Μέσα από τη Nielsen (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 19:17