search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Qatargate: Ο Παντσέρι «έδωσε» την Καϊλή – Νέες αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες (Videos)

20.01.2023 19:42
kaili_money_new

Την Εύα Καϊλή μεταξύ άλλων φέρεται να «έδωσε» ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι στις βελγικές Αρχές.

Ο ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει κάνει, προκειμένου να πέσει στα μαλακά και να έχει μειωμένη ποινή, έχει δεσμευθεί να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον ρόλο των άλλων προσώπων που βρίσκονται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και να πει την αλήθεια.

Μάλιστα, ο νέος κύκλος αποκαλύψεων αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη, όταν ο Αντόνιο Παντσέρι θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτών στο Βέλγιο.

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν ότι ο Παντσέρι έχει αναφερθεί στις καταθέσεις του στις βελγικές Αρχές και στην Εύα Καϊλή, με αρνητικό τρόπο, ενώ φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι δόθηκαν χρήματα από τρίτες χώρες για να μοιραστούν σε ευρωβουλευτές.

Η ίδια η Εύα Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της και στις πρώτες της δηλώσεις στο OPEN, είπε ότι «ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει».

Μετά την απόφαση να συνεχιστεί η κράτησή της, έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός 24 ωρών μέσω των δικηγόρων της όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «θα δώσουμε τον αγώνα μας για την τρίτη -κατά σειρά- ακρόαση».

«Η συμφωνία Παντσέρι στοχεύει την Καϊλή»

Παράλληλα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δικηγόρου Κώστα Ντάλτα, που μίλησε στο Mega, η κράτηση της Εύας Καϊλή «θα τραβήξει» και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφεθεί ελεύθερη σύντομα.

Ο δικηγόρος τόνισε: «Ίσως η εξέλιξη αυτή με την απομόνωσή της σε αστυνομικό τμήμα είναι πάρα πολύ σπάνια. Δηλαδή, ο ανακριτής, μέσω της εισαγγελίας, ζήτησε να φύγει από τη φυλακή και να κρατηθεί σε αστυνομικό τμήμα, προδήλως για να μην έχει επικοινωνία.

Από τη φυλακή είναι ευκολότερη η επικοινωνία, γιατί η φυλακή δεν υπακούει εύκολα σε διαταγές. Πάντως, να την πάρει από τη φυλακή ένα διήμερο, την ώρα της ακρόασης των άλλων, αυτό δεν ήταν βασανιστήριο αλλά μία τακτική της ανάκρισης, η οποία στο Βέλγιο είναι σπανιότατη», είπε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Φορτωμένο με 4,5 τόνους κοκαΐνης κρατείται πλοίο ελληνικών συμφερόντων στην Ισπανία – 15 συλλήψεις

Αυστραλία: Αυτή είναι η… Βατραχοντζίλα – Το γιγάντιο βατράχι που εντοπίστηκε στο Κουίνσλαντ (photos/videos)

Ρομπέρτα Μέτσολα: Το χλιδάτο ταξίδι στην Βουργουνδία και το λόμπι του κρασιού (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:21