search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο αστυνομικού με νεαρό

29.01.2023 15:12
ekav-panteleimonas2

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μπαρ του Ρεθύμνου, πολύ κοντά στο αστυνομικό μέγαρο. Στο επεισόδιο εμπλέκεται αστυνομικός που υπηρετεί στο Ρέθυμνο και μια παρέα νεαρών από τον Μυλοπόταμο.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στις 4:10 στο μπαρ εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, οι νεαροί προκάλεσαν φασαρία και μάλιστα έδειραν θαμώνα του καταστήματος. Οι ιδιοκτήτες τους έδιωξαν και ενημέρωσαν τόσο τις αρχές, όσο και τον υπεύθυνο του καταστήματος που συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, προκειμένου να μην τους αφήσουν να μπουν μέσα.

Έτσι, όταν ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού δεν τους επέτρεψε την είσοδο, ξέσπασε φασαρία. Ο 27χρονος τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, να μπει στη μέση για να προστατεύσει τον πατέρα του.

Ο νεαρός του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στο χέρι και ο αστυνομικός, φοβούμενος για τη ζωή του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε χαμηλά στην κοιλιακή χώρα τον 27χρονο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, που δημοσιεύτηκε στην ΕΡΤ στο οποίο ακούγεται και ο πυροβολισμός:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ποδαρικό με κρύο – Τι δείχνουν τα προγνωστικά για χιόνι στην Αττική

Τραγωδία στη Σπάρτη: 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: H συγκινητική επανένωση ενός λυκόσκυλου με τον ιδιοκτήτη του μετά από 5 χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:44