search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Μάνος Δασκαλάκης: Έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο – «Έχει δώσει δαχτυλίδι» λέει φίλη του (video)

30.01.2023 12:08
daskalakismanos_diki_new

Τη ζωή του συνεχίζει ο Μάνος Δασκαλάκης που αύριο θα είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης και πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν νέο γάμο, όταν εκδοθεί το διαζύγιό του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί…

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την κοπέλα του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει γίνει η πρόταση, έχει δώσει δαχτυλίδι»

Η φίλη του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε στην εκπομπή:

«Ο Μάνος ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι. Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι “ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου» και οι άλλοι είναι ότι «όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!”».

Η φίλη του Δασκαλάκη είπε στη συνέχεια ότι ο φίλος της «Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει η πρόταση (γάμου) από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι».

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Συνεχίζει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης – Ζητάει άμεση αποφυλάκιση (Video)

Έκλεψαν καμπάνες βάρους 110 κιλών απο εκκλησία στο Μενίδι (Video)

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο για να του αρπάξουν κινητό και πορτοφόλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:16