search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:52
MENU CLOSE

Κολωνός: Συνεχίζει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης – Ζητάει άμεση αποφυλάκιση (Video)

30.01.2023 11:09
kolonos_new

Αποφασισμένη να συνεχίζει την απεργία πείνας που ξεκίνησε την Τετάρτη 25/1, με αίτημα την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, είναι η μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Αυτό δήλωσε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της.

Ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί της του ανακοίνωσε την απόφαση της να συνεχίσει την απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη του αιτήματος της για αποφυλάκιση.

Όπως είπε, η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά ο ίδιος της συνέστησε να κάνει υπομονή, καθώς σύντομα

Σχετικά με την απόρριψη του πρώτου αιτήματος έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε κείμενο 40 σελίδων αναφέρει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας συμπλήρωσε επίσης ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.

Χθες, Κυριακή 29/1, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στη μητέρα της 12χρονης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι διαδηλωτές μεταξύ άλλων ζήτησαν την άμεση αποφυλάκιση της κατηγορούμενης για μαστροπεία, καμία συγκάλυψη του κυκλώματος trafficking και στήριξη της οικογένειας από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεψαν καμπάνες βάρους 110 κιλών απο εκκλησία στο Μενίδι (Video)

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο για να του αρπάξουν κινητό και πορτοφόλι

Καιρός: Σε ποιες περιοχές «πάγωσε» ο υδράργυρος – Μέχρι τους -7 η θερμοκρασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51