search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:54
MENU CLOSE

Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψη – «Δεν θα πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα θρησκοκαπηλείας»

31.01.2023 11:20
tatsopoulos_new

Την πρώτη ανάρτησή του στα social media μετά τη σύλληψή του έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά.

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο πρώην βουλευτής συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από μήνυση του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Ο συγγραφέας είχε σχολιάσει τις δηλώσεις Καμπούρη ότι τον έσωσε ο Άγιος Εφραίμ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο…

Διαβάστε επίσης:

«Σπίτι μου»: Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα φθηνών στεγαστικών για νέους (Video)

Άνεργος καρδιοπαθής με τρία παιδιά απειλείται με έξωση (Video)

Καβάλα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που άρχισε να κατρακυλάει σε γκρεμό – Μέσα ήταν ζευγάρι σε ραντεβού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:53