ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Συντριβή Phantom: Στην κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

01.02.2023 18:15

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο το πρωί στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Θα δώσει το παρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην κηδεία του Τσιτλακίδη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην κηδεία του κυβερνήτη του Phantom F4, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, την Παρασκευή (3/2), στο Νευροκόπι.

Υπενθυμίζεται, ότι το ΓΕΑ, με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε την Τετάρτη (1/2) τον θάνατο και του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F4 που συνετρίβη νοτίως της Ανδραβίδας.

Η επιβεβαίωση του θανάτου του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη έγινε μέσω εξέτασης DNA ευρημάτων από τα συντρίμμια του μαχητικού αεροσκάφους.

Διαβάστε επίσης:

Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια της χρονιάς και του χειμώνα – Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «λευκό τοπίο»

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πόσο επηρεάζουν τη διαδικασία οι εκλογές – Οι λεπτομέρειες για τις προσλήψεις στο Δημόσιο(Video)

Θεοδωρικάκος: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί για το περιστατικό με τον γιο του (videos)

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07
Exit mobile version