search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια της χρονιάς και του χειμώνα – Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «λευκό τοπίο»

01.02.2023 16:38
xionia parnitha- new

Λευκό τοπίο η Πάρνηθα, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες έφεραν τα πρώτα χιόνια του 2023, αλλά και του φετινού χειμώνα.

Παρόλο που οι μετεωρολόγοι ερίζουν για το υψόμετρο που θα πέσει χιόνι στην Αττική, η Πάρνηθα, αλλά και η Πεντέλη είδαν «άσπρη μέρα»

Προειδοποίηση μετεωρολόγου: Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα τις επόμενες εβδομάδες

Πάντως, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «τις επόμενες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κυλήσουν με περισσότερο κρύο από τα φυσιολογικά επίπεδα, ενώ από την Κυριακή και για αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Κυριακή ,όπου θα πνέουν και θυελλώδεις βοριάδες, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την ίδια ημέρα τα χιόνια φαίνεται να πολιορκούν την Εύβοια και τα βόρεια προάστια της Αττικής και σε χαμηλά υψόμετρα. Να τονίσω ότι η πρόγνωση για την Εύβοια και την Αττική παρουσιάζει μεγάλη ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ενδεχομένως να αλλάξει».

Από την πλευρά του, και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επιμένει για τον χιονιά, ενώ «βλέπει» χιονοπτώσεις ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ Κολυδάς και Καλλιάνος είναι της άλλης σχολής, που δε βλέπουν χιόνια.

Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πόσο επηρεάζουν τη διαδικασία οι εκλογές – Οι λεπτομέρειες για τις προσλήψεις στο Δημόσιο(Video)

Θεοδωρικάκος: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί για το περιστατικό με τον γιο του (videos)

«Πόλεμος» μετεωρολόγων για τον χιονιά στην Αττική – Ο Κολυδάς ζωγραφίζει… «δράκους» και ο Καλλιάνος μιλά για «μούφες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04