search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Η εκτός κειμένου αναφορά Τσίπρα από το Περιστέρι που έκανε αίσθηση

02.02.2023 16:50
tsipras_peristeri_new

Μια μάλλον τολμηρή αναφορά έκανε χθες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Περιστέρι, η οποία ήταν και εκτός κειμένου.

Απέδωσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν προσφεύγει άμεσα σε εκλογές στο ότι φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία και προτιμά να μείνει στην καρέκλα ως την τελευταία στιγμή. Όμως σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, αυτό που φοβάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι η ανατροπή, αυτή έχει ήδη συντελεστεί και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη μπροστά…

Ιδού το ακριβές απόσπασμα:

«Δεν πρόκειται περί ανατροπής. Είμαστε ήδη μπροστά! Είμαστε ήδη  μπροστά στην ανάληψη της μεγάλης δημοκρατικής ευθύνης, είμαστε ήδη μπροστά σε  μια ιστορική πολιτική αλλαγή, σε μια ιστορική νίκη. Γιατί η δημοκρατία στην πατρίδα μας έχει βαθιές ρίζες, γιατί η δημοκρατία για άλλη μια φορά θα νικήσει το σκοτάδι.

Αν δεν ήταν έτσι όπως σας τα λέω, υπήρχε μία στο εκατομμύριο αυτοί που δεν δίστασαν στο παραμικρό να μην έχουν ήδη προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών; Θα μείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας μέχρι την τελευταία ώρα, αλλά θα έρθει εκείνη η ώρα. Έρχεται η ώρα που θα μιλήσει ο ελληνικός λαός»!

Μ.

Διαβάστε επίσης:

Οι καλλιτέχνες, το υπουργείο Πολιτισμού και ο Νικήτας Κακλαμάνης

Άνοδος της Ελλάδας στον Δείκτη Δημοκρατίας, αλλά υπάρχουν κι αστερίσκοι

Εκλογές: Θα έχει η επόμενη Βουλή ράπερς και Dj;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36