search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Εκλογές: Θα έχει η επόμενη Βουλή ράπερς και Dj;

02.02.2023 06:30
rap_new

Πριν από μερικά χρόνια ούτε που θα το φανταζόμασταν ότι ράπερς ή DJ θα μπορούσαν να είχαν μία θέση στη Βουλή.

Τα χρόνια βέβαια αλλάζουν και πλέον το κοινοβούλιο αλλά και τα κόμμα δείχνουν πιο… ανοιχτά. Ποιοι θα είναι όμως οι καλλιτέχνες που μπορεί να βρεθούν στην επόμενη Βουλή;  Όπως πρώτη είχε γράψει η στήλη ακούγεται έντονα πως στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Νίκου Βουρλιώτη των Going Through για να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Βουρλιώτης

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια είναι σε συζητήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΜέΡΑ25. Το κεφάλαιο «ράπερς» κλείνει κάπου εκεί.

Μιθριδάτης

Όσον αφορά τώρα στους DJ, με το ΚΚΕ θα κατέβει ο Rico των Νέβμα. Ο κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης χρόνια κοντά στο ΚΚΕ θα δώσει την μάχη στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Ο Rico είναι γνωστός και για τις επιτυχίες που έχει κάνει με τη σύζυγό του Κατερίνα Στικούδη.

Βαγγέλης Σερίφης – Rico

Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις προαναφερθέντες καλλιτέχνες έχουν μακρά πορεία στη μουσική και πολλές επιτυχίες στην πλάτη τους. Το κοινό που έχουν είναι ότι παρεμβαίνουν στα δημόσια πράγματα και παίρνουν θέση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Από αρχηγός του… Άρη, υποψήφιος με τον Ζέρβα

Το… μυστήριο της Βενεζουέλας

Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος και το ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09