ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:33
MENU CLOSE

Δίκη ντράμερ: Κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή για ασέλγεια σε ανήλικο

03.02.2023 18:02

Κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 70χρονο μουσικό που είχε διατελέσει μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος με οριακή πλειοψηφία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μαθήτριας δημοτικού την περίοδο 2011-13 στον Ωρωπό.

Σημειώνεται ότι η καθειρξη πέντε ετών, είναι η κατώτατη που προβλέπεται, αφού το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης. Η ποινή είναι εκτιτέα.

Σε πρώτο βαθμό, ο 70χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών ωστόσο το δικαστήριο του είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση μέχρι το Εφετείο. Ο ίδιος στην απολογίας του αρνήθηκε την τέλεση των πράξεων που του αποδίδονται.

Ο ντράμερ οδηγήθηκε πίσω στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, ενώ βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Ο ίδιος δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Προσπάθησε «να τα μαζέψει» ο Καλλιάνος, μετά το «κράξιμο»- «Να ζητήσεις συγγνώμη από τον Μαρουσάκη»

Μαχαίρωμα σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας 19χρονος – «Θα έρθω το βράδυ στο σπίτι σου» (video)

Καταδίωξη διακινητών στην Κω: Βίντεο ντοκουμέντο με ανθρώπους στοιβαγμένους στο ταχύπλοο

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28
Exit mobile version