search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Καταδίωξη διακινητών στην Κω: Βίντεο ντοκουμέντο με ανθρώπους στοιβαγμένους στο ταχύπλοο

03.02.2023 16:13
kos- video- diakinites- new

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μετά την επεισοδιακή καταδίωξη Τούρκων διακινητών στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κω.

 Οι Έλληνες λιμενικοί καταδίωξαν ταχύπλοο με μετανάστες, καθώς οι διακινητές δεν σταμάτησαν στα ηχητικά σήματα και προσπάθησαν να εμβολίσουν το ελληνικό σκάφος.

Λίγα λεπτά μετά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δεύτερο ταχύπλοο, με το οποίο διακινητής μεταφέρει παράτυπους μετανάστες, προσπαθεί να ξεφύγει και ξεκινάει νέα καταδίωξη.

Τα στελέχη του Λιμενικού πυροβόλησαν αρχικά προειδοποιητικά και όταν οι διακινητές δεν σταμάτησαν, στόχευσαν στους κινητήρες των δύο ταχυπλόων για να τα ακινητοποιήσουν.

Στα νέα πλάνα που δημοσίευσε το Open, φαίνεται στο ένα από τα δύο ταχύπλοα να είναι στοιβαγμένοι άνθρωποι και παιδιά κρατώντας σωσίβια του εμπορίου.

Σημειώνεται ότι τα δύο ταχύπλοα ξεκίνησαν με διαφορά μισής ώρας από τα τουρκικά παράλια έχοντας ως προορισμό τους την Κω, μεταφέροντας 37 μετανάστες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», φέρνει «βουτιά» 10 βαθμών Κελσίου, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεσσηνίας

Τηλεργασία στο Δημόσιο: Ποιες αλλαγές έρχονται – Ποιους αφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50