search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:32
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: «Να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast» (Video)

05.02.2023 14:30
maria_solwmou

Για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για τα podcasts που κάνει αλλά και για τη σχέση της με τον τράπερ, Mente Fuerte, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Την αγαπώ την Έλενα (Χριστοπούλου). Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Σε ερώτηση για το αν έχει βιώσει ποτέ περιστατικά βίας σε κάποια σχέση της;

«Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολλή ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά» απάντησε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού εξήγησε πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες αλλά ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται.

Διαβάστε επίσης:

Καρολίνα: Η είσοδος στο πλατό με τραγούδι του Μπο και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο (Videos)

Φαίη Ξυλά: «Δεν πέθανα, απλά χώρισα»

Μάκης Βορίδης: Ο αδελφός του Κώστας είναι ο σκηνοθέτης του Survivor All Star

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:31