search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:43
MENU CLOSE

Κύκλοι του υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με το θράσος του – Είναι οι ίδιοι που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι

06.02.2023 18:20
katexaki new

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με το θράσος του, με το οποίο προσπαθεί να καλύψει την αντιπολιτευτική του απόγνωση» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην ανακοίνωση που έβγαλε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στην απάντησή τους εξαπολύουν επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι είναι «οι ίδιοι που εξέθρεψαν την εγκληματικότητα, ακόμη και σε φοιτητικές εστίες, που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το οργανωμένο έγκλημα και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι».

Αναλυτικότερα:

«Για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με το θράσος του, με το οποίο προσπαθεί να καλύψει την αντιπολιτευτική του απόγνωση. Είναι οι ίδιοι που εξέθρεψαν την εγκληματικότητα, ακόμη και σε φοιτητικές εστίες, που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το οργανωμένο έγκλημα και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι. Οι ίδιοι που υπονόμευσαν τη Δικαιοσύνη στην πρώτη δίκη της επονομαζόμενης Greek mafia, καθυστερώντας για πολλά χρόνια τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Και σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής, επιτίθενται στην Κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που προχώρησαν στην κάθαρση και στη διαφάνεια στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπου απαιτείτο, όταν είναι μάλιστα η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έχει στείλει όλες τις υποθέσεις στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων με τον νέο της διοικητή, καθώς και στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια. Να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών συνολικά στην Ελληνική Αστυνομία, να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλεια των πολιτών συνολικά στη χώρα.»

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν – Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει με κάθε τρόπο

Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: Προσχηματικές οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη διάταξη της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογική αυλαία με πόλωση και τον Ανδρουλάκη… στην «πρέσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:42