search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Netflix: Ο Έλβις πράκτορας των ΗΠΑ με τη φωνή του Μάθιου Μακόναχι σε animation

07.02.2023 09:37
netflix_elvis_new

Ο «Έλβις πράκτορας» ή αλλιώς «Agent Elvis», τιτλοφορείται η σειρά κινηματικής παραστασιογραφίας (animantion για συντομία) για μεγάλους που είχε ζητήσει από τον Αύγουστο του 2019 το Netflix και απ’ ότι φαίνεται το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή τώρα και το σχετικό προωθητικό τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Η σειρά παρακολουθεί τον Έλβις να βγάζει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα του και να φορά μια πτητική συσκευή τζέτ, όταν εντάσσεται με απόλυτη μυστικότητα σε ένα- τι άλλο- κρυφό κυβερνητικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα για να πολεμήσει σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες πολεμούν την χώρα- ξέρετε, «God bless America»- που αγαπάει. Όλα αυτά εννοείται ενώ έχει την καθημερινότητα του ως βασιλιάς του ροκ εν ρολ.

Η σειρά «Agent Elvis» με ατμόσφαιρα ‘50s- ‘60s είναι μια παραγωγή των Sony Pictures Animation, Sony Pictures TV και Authentic Brands Group. Συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Πρισίλα Πρίσλεϊ και Τζoν Έντι, ενώ ο καταξιωμένος δημιουργός και σεναριογράφος Μάικ Άρνολντ– γνωστός από το animation «Archer»- ανέλαβε το σενάριο και θα είναι ο επικεφαλής ομάδας σεναριογράφων.

Ο Μάθιου Μακόναχι εκτός ότι υπέγραψε να κάνει τον Έλβις, να δώσει δηλαδή τη φωνη του στον ήρωα της περιπετειώδους κωμικής σειράς, θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

Η φιγούρα του Έλβις στο animation θα φέρει την υπογραφη του εξαιρετικού εικαστικού και animator, υποψήφιου για Όσκαρ (για το μικρού μήκους «Pear cider & Cigarettes» του 2016) , Καναδού Ρόμπερτ Βάλεϊ και τα κοστούμια σχεδιάζονται από τον Τζον Βαρβάτος.

Με τη σειρά «Agent Elvis» η Sony Pictures Animation, πραγματοποιεί την είσοδο της στη «χώρα» των σειρών κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, η οποία κατά τα λοιπά είναι η εταιρεία παραγωγής των ταινιών που συνθέτουν το σύμπαν του «Spiderman». Η σειρά δέκα επεισοδίων αναμένεται να «ανέβει» στο Netflix τον άλλο μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Google: Έρχεται το Bard, η «απάντηση» στο ChatGPT

Πρωτιές τηλεθέασης για δύο σειρές και ένα τηλεπαιχνίδι το Παρασκευοσαββατοκύριακο

Τηλεθέαση: Υπόθεση για δύο οι πρωτιές του ΠΣΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:02