ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Μαρία Ναυπλιώτου: «Αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη»

10.02.2023 14:52

Στη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της αναφέρθηκε η Μαρία Ναπλιώτου η οποία μέσω μιας ανάρτησής της στα social media, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πώς οδηγήθηκε σε ένα εσπευσμένο χειρουργείο.

«Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. Μέσα σε αυτή την αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα.

Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου, Αθηνά και τον αδερφό μου, Στάθη που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βαλάσης για τη μητέρα του: «Ταπεινώθηκα, αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαινόμουν» (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανησυχία για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας (Video)

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα έφυγε από τον παιχνίδι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:47
Exit mobile version