search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Ρωσίδα δηλητηρίασε με τσιζκέικ σωσία της για να κλέψει την ταυτότητά της (videos)

10.02.2023 17:00
nasyrova_new

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα δολοφονίας μίας άλλης γυναίκας με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, με σκοπό να κλέψει την ταυτότητα του θύματος.

Η 47χρονη Βικτόρια Νασίροβα κρίθηκε ένοχη από τους δικαστές στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει την 35χρονη σωσία της, Όλγκα Τσβικ, δίνοντάς της ένα κομμάτι  τσιζκέικ, το οποίο είχε εμποτίσει με ισχυρό δηλητήριο. Σκοπός της Νασίροβα ήταν να σκοτώσει την σωσία της και στη συνέχεια να κλέψει το διαβατήριό της και κάποια πολύτιμα αντικείμενα. Η απόπειρα δολοφονίας έγινε τον Αύγουστο του 2016, αλλά ευτυχώς η Τσβικ κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και τελικά το δηλητήριο γύρισε στην 47χρονη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Νασίροβα είχε προσφέρει το δηλητηριασμένο τσιζκέικ επισκεπτόμενη την κατοικία της Τσβικ, στο Φόρεστ Χιλς του Κουινς, στις 28 Αυγούστου, 2016. Η Τσβικ έφαγε το γλυκό, αισθάνθηκε αδιάθετη και έχασε τις αισθήσεις της. Αργότερα την εντόπισε κάποιος φίλος της σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση και τη μετέφερε σε νοσοκομείο.

Όταν η Τσβικ πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί το διαβατήριο της, η άδεια εργασίας, μαζί με ένα χρυσό δαχτυλίδι και κάποια άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Η εξέταση σε υπολείμματα του γλυκού, που βρέθηκαν στον σκουπιδοτενεκέ, έδωσε την απάντηση στο θρίλερ, καθώς διαπιστώθηκαν ίχνη της δηλητηριώδους ουσίας phenazepam. Έτσι οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη της Νασίροβα.

Η Νασίροβα τελικά κρίθηκε ένοχη για απόπειρα δολοφονίας, επίθεση και παρακράτηση ατόμου και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Όπως διαπίστωσαν οι αμερικανικές αρχές ερευνώντας το παρελθόν της Νασίροβα, είχε κατηγορηθεί γιατί δηλητηρίασε έναν γείτονά της στην πατρίδα της, την Ρωσία το 2014.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Πώς αποτυπώνουν την καταστροφή δορυφορικές εικόνες της NASA

Σεισμός στην Τουρκία: Ρήγμα 500 χιλιομέτρων στην επιφάνεια της γης – Κόπηκε η γη στα δύο (Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ο ανταποκριτής του Anadolu στην πόλη Χατάι – Σκοτώθηκε και η οικογένειά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:14