ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Ρωσίδα δηλητηρίασε με τσιζκέικ σωσία της για να κλέψει την ταυτότητά της (videos)

10.02.2023 17:00

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα δολοφονίας μίας άλλης γυναίκας με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, με σκοπό να κλέψει την ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Νασίροβα είχε προσφέρει το δηλητηριασμένο τσιζκέικ επισκεπτόμενη την κατοικία της Τσβικ, στο Φόρεστ Χιλς του Κουινς, στις 28 Αυγούστου, 2016. Η Τσβικ έφαγε το γλυκό, αισθάνθηκε αδιάθετη και έχασε τις αισθήσεις της. Αργότερα την εντόπισε κάποιος φίλος της σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση και τη μετέφερε σε νοσοκομείο.

Όταν η Τσβικ πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί το διαβατήριο της, η άδεια εργασίας, μαζί με ένα χρυσό δαχτυλίδι και κάποια άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Η εξέταση σε υπολείμματα του γλυκού, που βρέθηκαν στον σκουπιδοτενεκέ, έδωσε την απάντηση στο θρίλερ, καθώς διαπιστώθηκαν ίχνη της δηλητηριώδους ουσίας phenazepam. Έτσι οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη της Νασίροβα.

Η Νασίροβα τελικά κρίθηκε ένοχη για απόπειρα δολοφονίας, επίθεση και παρακράτηση ατόμου και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Όπως διαπίστωσαν οι αμερικανικές αρχές ερευνώντας το παρελθόν της Νασίροβα, είχε κατηγορηθεί γιατί δηλητηρίασε έναν γείτονά της στην πατρίδα της, την Ρωσία το 2014.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Πώς αποτυπώνουν την καταστροφή δορυφορικές εικόνες της NASA

Σεισμός στην Τουρκία: Ρήγμα 500 χιλιομέτρων στην επιφάνεια της γης – Κόπηκε η γη στα δύο (Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ο ανταποκριτής του Anadolu στην πόλη Χατάι – Σκοτώθηκε και η οικογένειά του

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:17
Exit mobile version