search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας έμεινε στις προτάσεις, όχι στην καταγγελία

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2269
16/2/2023
17.02.2023 18:52
tsipras_new

Σε μια αποστροφή του λόγου του, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή τη Δευτέρα επί του νομοσχεδίου για τα μουσεία, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στους φοιτητές των δραματικών σχολών που αντιδρούν στο Π.Δ. 85, άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί και στους πλειστηριασμούς, και μάλιστα με φωτογραφικές αιχμές.

«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον», είπε, «και όχι οι Πάτσηδες που είχατε στα κοινοβουλευτικά σας έδρανα» ούτε «τα παιδιά των αρχιδικαστών, που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο και συνεργάζονται με τα funds που απεργάζονται τη μεγαλύτερη ληστεία της ιστορίας εναντίον της κοινωνίας και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα τουλάχιστον να παραιτηθούν όταν ο Άρειος Πάγος δικάζει και καταδικάζει το μέλλον 700 χιλιάδων ιδιοκτησιών σε πλειστηριασμούς».

Αυτές πάντως οι σκληρές αναφορές, με ειδική αιχμή για τον υιό Ντογιάκου, δεν επαναλήφθηκαν κατά τη συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαμήλωσε την καταγγελτική ρητορική και αναφέρθηκε κυρίως στα όσα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Αδαμοπούλου: Η ξαφνική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ούτε με τη Γραμματέα της Κ.Ο δεν επικοινώνησε

Αλλαγή σκυτάλης στην ΚΝΕ: Νέος γραμματέας ο Θοδωρής Κωτσαντής

Εκλογές: Αυτός είναι ο πρώτος δήμαρχος που θα στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:34