search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:03
MENU CLOSE

Αγγελική Αδαμοπούλου: Η ξαφνική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ούτε με τη Γραμματέα της Κ.Ο δεν επικοινώνησε

17.02.2023 15:32
adamopoulou_new

Ως κεραυνός εν αιθρία φαίνεται πως έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση της Αγγελικής Αδαμοπούλου να ανεξαρτητοποιηθεί και από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λίγο καιρό μετά την προσχώρησή της σε αυτήν και μία μέρα πριν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως η ένταξη της στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, δεν έχει συμπληρωθεί δίμηνο ουσιαστικά.

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως δεν είχαν αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα, και αδυνατούν να ερμηνεύσουν την κίνηση αυτή ως δυσαρέσκεια σε σχέση με τα ψηφοδέλτια υπό την έννοια, όπως λένε, ότι η συνεννόηση Τσίπρα μαζί της ήταν πως κατεβαίνει σε όποια περιφέρεια θέλει, ουσιαστικά στην Αθήνα (είναι εκλεγμένη στην Α’ Αθήνας) είτε στην Κρήτη (με την οποία υπάρχει μια σχέση λόγω μακρινής καταγωγής).

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει στέλεχος του κόμματος, το βράδυ της Πέμπτης ήταν παρούσα κανονικά σε κοπής πίττας κομματικής οργάνωσης του κόμματος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αδαμοπούλου δεν έχει επικοινωνήσει με την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη για περαιτέρω εξηγήσεις.

Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ μετρά και πάλι 87 βουλευτές, ενώ σήμερα στη θέση της έδρας του εκλιπόντος Νεκτάριου Σαντορινιού ορκίστηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωβουλευτές ΝΔ για υποκλοπές: «Άκαιρη και άστοχη» η συζήτηση

Αλλαγή σκυτάλης στην ΚΝΕ: Νέος γραμματέας ο Θοδωρής Κωτσαντής

ΜέΡΑ25: Μετά την Διώτη ακολουθούν και άλλοι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42