search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Ευρωβουλευτές ΝΔ για υποκλοπές: «Άκαιρη και άστοχη» η συζήτηση

16.02.2023 11:46
meimarakis new

Μερικές… ενδιαφέρουσες απόψεις εξέφρασαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ στο πλαίσιο της συζήτησης με θέμα «Διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα: Σκάνδαλο υποκλοπών και ελευθερία ΜΜΕ» που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο επικεφαλής της ευρω-ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τη διεξαγωγή της συζήτησης, την οποία και χαρακτήρισε ως «άκαιρη και άστοχη», η Ελίζα Βόζεμπεργκ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «με την υιοθέτηση αυθαίρετων ισχυρισμών, και με αθέμιτες παρεμβάσεις, ιδίως κατά την προεκλογική περίοδο, κάποιοι επιδιώκουν να πλήξουν την ελληνική κυβέρνηση, στηρίζοντας την προεκλογική καμπάνια της αντιπολίτευσης» και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σημείωσε ότι «σήμερα δεν βρισκόμαστε εδώ για να συζητήσουμε το κράτος δικαίου. Είμαστε εδώ επειδή οι αριστερά και ευρωσοσιαλιστές θέλουν να επηρεάσουν τις εκλογές στην Ελλάδα».

Δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι αυτές οι θέσεις ενισχύουν το αφήγημα της κυβέρνησης, «όλα στο φως», τουλάχιστον στις Βρυξέλλες...

Διαβάστε επίσης

Νέα Δημοκρατία: Ξανά το όνομα του Γιώργου Αυτιά για υποψηφιότητα

Υπόθεση υποκλοπών: Όλα όσα θα πει ο Ανδρουλάκης στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Μητσοτάκης, ο Ρονάλντο και ο Μέσι – Η επική ατάκα ηλικιωμένου στον πρωθυπουργό και η απάντησή του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44