search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Υπόθεση υποκλοπών: Όλα όσα θα πει ο Ανδρουλάκης στο Ευρωκοινοβούλιο

15.02.2023 06:00
androulakis_new (3)

Στο Στρασβούργο μεταφέρεται η πολιτική σύγκρουση για τις παρακολουθήσεις, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να φέρνει το θέμα στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής με δική του πρωτοβουλία.

Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, με αντικείμενο συζήτησης τη διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην παρέμβασή του αναμένεται να κάνει αναδρομή της υπόθεσής του, να καταθέσει όλο το χρονικό των θεσμικών βημάτων που ακολούθησε και θα καταλήξει σε μια συνολική τοποθέτηση για τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα θυμίσει ότι για αποκαλύψεις του σκανδάλου των υποκλοπών τον Ιούλιο του 2022 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με το κακόβουλο λογισμικό Predator, ενώ αργότερα έμαθε ότι υπήρξε παρακολούθησή του και από την ΕΥΠ.

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα τονίσει ότι ο ίδιος έχει εξαντλήσει όλα τα νομικά και πολιτικά μέσα για την ανάδειξη του ζητήματος.

Διαβάστε επίσης:

Η ερώτηση που ξάφνιασε τον Μητσοτάκη – «Πόσο… καψούρης είστε;» (video)

ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα που ακούγονται για το Επικρατείας – Οι σκέψεις του Νίκου Ανδρουλάκη

Σπύρος Καρανικόλας: Ο ρόλος που θα έχει στη Νέα Δημοκρατία – Σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:05