search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Μαντόνα: Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

21.02.2023 09:10
mantona-new (3)

Δύο εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στα Grammy και τα σχόλια που ακολούθησαν για την εμφάνισή της, η Μαντόνα αποκάλυψε -μέσω μιας ανάρτησής της στα social media- ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει υποχωρήσει. Lol» έγραψε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δίπλα σε μια φωτογραφία της.

Βέβαια, δεν επεκτάθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος του χειρουργείου ή το πότε ακριβώς υποβλήθηκε σε αυτό.

Η 64χρονη Μαντόνα σχολιάστηκε έντονα στα social media, καθώς στα Grammy εμφανίστηκε με λεία όψη, σμιλεμένα μάγουλα και πρησμένο πρόσωπο.

Τα σχόλια ήταν πολύ επικριτικά με τους χρήστες του διαδικτύου να τονίζουν ότι εικόνα της δε θυμίζει και πολλά στη Μαντόνα που όλοι γνώριζαν.

«Η Μαντόνα πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις και να δεχτεί το γεγονός ότι μεγαλώνει. Είναι σχεδόν αγνώριστη», είχε γράψει κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να προσθέτει:  «Η Μαντόνα δεν μοιάζει ακριβώς με τη Μαντόνα».

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου: Πρώτες εντυπώσεις, οι αντιδράσεις για τον Σον Πεν, οι ελληνικές συμμετοχές

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι εισαγγελείς υποβαθμίζουν τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Χάρι – Μέγκαν: Το South Park τους σατίρισε με καυστικό τρόπο και το ζευγάρι απαντάει με μήνυση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30