search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Μέγαρο Μαξίμου: Η ελληνική ιθαγένεια απονεμήθηκε τιμητικά στον καθηγητή Kevin Featherstone (Photos)

21.02.2023 13:12
mitsotakis 2 new

Ο Kevin Featherstone έδωσε τον όρκο του Έλληνα πολίτη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας Αθανάσιου Μπαλέρμπα.

Ο κ. Featherstone είναι Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών, κάτοχος της Έδρας «Ελευθέριος Βενιζέλος», και Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο London School of Economics.

Είναι επίσης διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου (Hellenic Observatory), το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα για τη σύγχρονη Ελλάδα και Κύπρο. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο είναι τμήμα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του LSE.

Η ακαδημαϊκή έρευνα του Kevin Featherstone εστιάζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σύγχρονη Ελλάδα, στους τομείς της συγκριτικής πολιτικής, των δημόσιων πολιτικών και της πολιτικής οικονομίας.

Υπήρξε το πρώτο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας στην Ελλάδα, από το 2010 έως το 2013, που δεν ήταν Έλληνας.

Το 2013 τιμήθηκε με το παράσημο ‘Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικα’ από τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και το 2021 με το παράσημο του ‘Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα’ της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Αχαΐα: Γιαγιά, 91 ετών, οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική – Προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε!

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ – Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός στη μέση ενος τούνελ

Τι συμβολίζει ο χαρταετός και πως μπορούμε να τον φτιάξουμε μόνοι μας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04