ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:48
MENU CLOSE

Ιαπωνία: Μυστήριο με σιδερένια μπάλα που ξεβράστηκε σε ακτή - Κατάσκοπος, UFO ή... Dragon Ball; (Videos)

22.02.2023 16:07

Μυστήριο έχει προκαλέσει μία μεγάλη σιδερένια μπάλα που βρέθηκε σε παραλία της Ιαπωνίας, καθώς οι Αρχές δεν έχουν ιδέα για το τι είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο εντοπισμός της μάλιστα προκάλεσε διάφορα σενάρια. Είναι… κατασκοπευτικό μπαλόνι, UFO ή μήπως μια μπάλα από τη δημοφιλή σειρά manga «Dragon Ball»;

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι δεν πρόκειται για «αδέσποτη νάρκη» και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η σφαίρα αποτελεί κάποιο κατασκοπευτικό εργαλείο από την Βόρεια Κορέα ή την Κίνα.

Υπάρχει όμως και μια πιο λογική εξήγηση: ότι πρόκειται για σημαδούρα πρόσδεσης που απλώς είχε χαλαρώσει και βρέθηκε να επιπλέει.

Η αστυνομία άρχισε να επιθεωρεί τη μπάλα, η οποία είναι πορτοκαλί-καφέ όταν μία κάτοικος της περιοχής την εντόπισε στην άμμο λίγα μέτρα από την ακτή, την ώρα που έκανε τη βόλτα της, στις αρχές της εβδομάδας, όπως μετέδωσε το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Asahi TV.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και κάλεσαν εμπειρογνώμονες εκρηκτικών ντυμένων με προστατευτική ενδυμασία για περαιτέρω έρευνα, αλλά οι αναφορές λένε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα τι είναι η σφαίρα ή από πού προήλθε.

Εικόνες έχουν σταλεί στις ιαπωνικές δυνάμεις αυτοάμυνας και στο λιμενικό για περαιτέρω εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Έξι νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο – Δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα (Video)

Μαδαγασκάρη: Βίντεο με το «μάτι» του κυκλώνα Φρέντι που «σαρώνει» τη χώρα – Ένας νεκρός, χιλιάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους

Γαλλία: «Μία φωνή μου είπε να το κάνω», λέει ο 16χρονος που σκότωσε την καθηγήτριά του (videos)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:43
Exit mobile version