search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.04.2026 23:47
MENU CLOSE

Τέμπη: Τι ακριβώς εννοούσε ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στην ΕΡΤ για την τραγωδία;

03.03.2023 11:51
portosalte_ert_new

Ενδιαφέρουσες απόψεις διατυπώθηκαν από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος φιλοξενήθηκε μαζί με τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Κώστα Πασακυριάκο, στην εκπομπή «Στο Κέντρο».

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής Γιώργος Κουβαράς είχε επίσης στο στούντιο την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σταυρούλα Χριστοφιλέα και τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά ο οποίος έχει εκπομπή στο Πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (στο 12.30 του βίντεο).

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην… «απορία» Πρετεντέρη – Αποθέωση για την παρουσιάστρια στο Twitter (videos)

Διαρκείς οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Στην κορυφή της τηλεθέασης η έκτακτη ενημέρωση του Alpha για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.04.2026 23:42