search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:42
MENU CLOSE

Ο Παπαδάκης «καρφώνει» τον Πορτοσάλτε: «Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών» (video)

16.02.2023 09:25
papadakis_giorgos_new

Τη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε για τους πλειστηριασμούς, που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων δεν άφησε ασχολίαστη ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούω συναδέλφους μου για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”... Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια είσαι υπέρ των πλειστηριασμών, και λες “δεν πάει να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός“…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας χθες για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσουν και «απείλησε» ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Πλειστηριασμοί: Στο πλευρό του Παπαδημητρίου ο Πορτοσάλτε – «Αν σταματήσουν, δεν ξαναπληρώνω δόση» (video)

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:41