search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:38
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι αναλαμβάνουν να «βγουν μπροστά» – Το σχέδιο Γεραπετρίτη  

06.03.2023 06:30
Giorgios Gerapetritis_new

Με την νέα επιτροπή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης να συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα το πρωί και εν όψει της μεγάλης συνέντευξης τύπου την Τετάρτη, στην Νέα Δημοκρατία «αποφάσισαν» για τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά για να στηρίξουν την κυβέρνηση με την πίεση που δέχεται.

Μπροστά στην επικοινωνιακή «θωράκιση» της ΝΔ θα είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος – κατά γενική ομολογία – μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, ενώ όσον αφορά τους «γαλάζιους» βουλευτές ήδη την… επικοινωνιακή μάχη δίνουν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη και ο Κώστας Καραγκούνης.

Από τα στελέχη της ΝΔ στην πρώτη γραμμή είναι ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός και  ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης. Στο… ζέσταμα είναι επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών και σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου πρόσφατα.

Ο σχεδιασμός του Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος σήμερα θα βρίσκεται στην Λάρισα, είναι πως μετά την Συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης θα εμφανιστεί ο ίδιος στα ΜΜΕ για να ενημερώνει τόσο για τις εξελίξεις στις έρευνες για το δυστύχημα όσο και για την επιστροφή της λειτουργίας των τρένων,  καθώς ένα μεγάλο ερώτημα στην κυβέρνηση παραμένει. Και αυτό δεν είναι άλλο από το «πως θα πειστούν οι πολίτες να μπουν ξανά στα τρένα».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σκανδαλίδης: Η προφητική του παρέμβαση στη Βουλή για την Hellenic Train

Ψάχνουν καλές ειδήσεις στην εξωτερική πολιτική

Κύκνειο άσμα του Κεγκέρογλου στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:38