search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Ρονάλντο μετά από ήττα: Κλώτσησε μπουκάλια και έβγαλε το περιβραχιόνιο όταν φώναζαν «Μέσι, Μέσι» (photo/video)

10.03.2023 20:10
Kristiano Ronaldo_new

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ αλλά μόλις χθες ηττήθηκε (1-0) από την Αλ Ιτιχάντ και η ομάδα του έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι και μετά τα 90′ ξέσπασε! Όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει “Μέσι, Μέσι” για να τον πικάρει και εκείνος φανερά εκνευρισμένος από την ήττα και από τι σύνθημα έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά το ξανασκέφτηκε και δεν το πέταξε!

Ξέσπασε όμως σε κάτι μπουκάλια που ήταν πάνω στη γραμμή του γηπέδου! Στο παρελθόν είχε πετάξει δύο φορές το περιβραχιόνιο. Πρώτα στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στη Σερβία (Μάρτιος 2021) και έπειτα μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Πορτογαλίας στους «16» του Euro (Ιούνιος 2021).

Διαβάστε επίσης:

Ντίνος Μήτογλου: Μεθανδιενόνη, η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του και οδήγησε στον αποκλεισμό 32 μηνών

Champions League: Κυνική Μπάγερν πέρασε ξανά στα προημιτελικά – Νέο κάζο για την Παρί (Videos)

Champions League: Στους «8» η Τσέλσι με ανατροπή – Θριαμβευτική πρόκριση για την Μπενφίκα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13