search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Champions League: Κυνική Μπάγερν πέρασε ξανά στα προημιτελικά – Νέο κάζο για την Παρί (Videos)

09.03.2023 00:52
pari-bayern-new

Οι Βαυαροί έβγαλαν όλη τους την κυνικότητα απέναντι στην ακίνδυνη Παρί κερδίζοντας την για δεύτερη φορά και προκρίθηκαν ξανά στα προημιτελικά του Champions League.

Άψογα στημένη τακτικά και πολύ σοβαρή και αποτελεσματική, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή την φορά με 2-0 και, με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Τσούπο-Μότινγκ και ο Γκνάμπρι οι σκόρερς για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον Καμερουνέζο να έχει ακυρωθέν γκολ λίγα λεπτά πριν ανοίξει το σκορ.

Δεύτερη διαδοχική αποτυχημένη σεζόν στο Champions League για την παρέα του Μέσι και του Εμπαπέ, που μετά τον οδυνηρό περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα περιοριστούν ξανά εντός συνόρων.

«Πέταξε» για τα προημιτελικά η Μίλαν

Άντεξε στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League η Μίλαν (0-0).

Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, παρά μόνο στο 90’+3′, όταν ο Μενιάν σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο την κεφαλιά του Κέιν και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν ακόμη και το ματς οι «ροσονέρι», αλλά ο Φόρστερ και το δοκάρι, έδιναν ελπίδα μέχρι το φινάλε στους «πετεινούς». Βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα η επιθετική τριάδα των Λονδρέζων, αποβλήθηκε στο 76′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομέρο.

Αποκλείστηκε με κατεβασμένα τα χέρια η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία και σήμερα δεν βρήκε τους χώρους να απειλήσει, έχοντας να επιδείξει ελάχιστες τελικές προσπάθειες και στα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Στους «8» η Τσέλσι με ανατροπή – Θριαμβευτική πρόκριση για την Μπενφίκα (Videos)

Λιονέλ Μέσι: Η Sony κάνει σειρά κινουμένων σχεδίων για τη ζωή του

Euroleague: Κατέρρευσε στο Πριγκιπάτο ο Παναθηναϊκός – Έχασε από τη Μονακό με 84-70

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56