search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34
MENU CLOSE

Λάρισα: Γέννησε και πέταξε στα σκουπίδια το βρέφος της – Το έθαψαν συγγενείς της σε χωράφι

10.03.2023 10:14
baby 2 new

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος στη Λάρισα που βρέθηκε νεκρό, θαμμένο σε χωράφι. Την ίδια στιγμή η μητέρα του, νοσηλεύεται στην εντατική, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως ήταν έγκυος και ότι το μωρόι γεννήθηκε νεκρό.

Η 38χρονη γυναίκα που γέννησε το αγγελούδι, υποστήριξε στους γιατρούς ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Είπε ότι γέννησε το μωρό στο μπάνιο του σπιτιού της, στην Ελασσόνα και το πέταξε κατευθείαν στα σκουπίδια.

Αμέσως μετά έσπευσαν συγγενείς της, που έσκαψαν και έθαψαν το νεκρό βρέφος σε χωράφι ιδιοκτησίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί που έκαναν εκταφή του παιδιού, διαπίστωσαν πως το νεκρό βρέφος ήταν αρτιμελές, ενώ όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, διαπιστώθηκε μακροσκοπικά «διάρρηξη της κεφαλής καθώς και πρώιμα σηπτικά φαινόμενα».

Επιπλέον διαπιστώθηκαν «στοιχεία εμβροχής στη ραχιαία χώρα, στην εμπρόσθια επφάνεια μηρών, στα πέλματα και στις παλάμες που πιθανόν να παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο».

Όπως διαπιστώθηκε η 38χρονη κυοφορούσε το έμβρυο 28 με 30 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος. Υποστήριξε πως όταν έσπασαν τα νερά η ίδια δεν έβαλε στο μυαλό της, αυτό που θα ακολουθούσε.  

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

Διαβάστε επίσης

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τη διόρθωση με μπλάνκο της ώρας αποχώρησης των σταθμαρχών

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Η μητέρα του νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Κίνηση τώρα: Μικροπροβλήματα στον Κηφισό – Που αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:30