search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:37
MENU CLOSE

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Η μητέρα του νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

10.03.2023 09:03
baby bew

Σε εξέλιξη είναι ένα θρίλερ στη Λάρισα με ένα βρέφος να εντοπίζεται νεκρό, θαμμένο σε χωράφι. Την ίδια στιγμή η μητέρα του, νοσηλεύεται στην εντατική, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως ήταν έγκυος και ότι το μωρόι γεννήθηκε νεκρό.

Για το νεκρό βρέφος, μάλιστα, δόθηκε εντολή για εκταφή, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες.

Το οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή μιας 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Προηγήθηκε τοκετός

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε, στη συνέχεια οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού σε χωράφι, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Διαπιστώθηκε, συγκεκριμένα από την προανάκριση ότι η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου ένα αγοράκι περίπου 30 εβδομάδων στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το έριξε στον κάδο απορριμμάτων. 

Η οικογένεια της μετέφερε το βρέφος σε αγροτική περιοχή και το έθαψε και χθες έγινε η εκταφή του.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας πήγαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Μικροπροβλήματα στον Κηφισό – Που αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις (live χάρτης)

Σε κινητοποιήσεις σήμερα οι γιατροί στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:37