search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:44
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρο το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ – Με αυτούς θα συγκρουστεί ο Μητσοτάκης;

10.03.2023 15:59
mitsotakis-oikonomou-tempi-1-new

«Ο Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του με την οποία αναδεικνύει τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα (ieidiseis.gr) για τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ, ότι δηλαδή πρόκειται για στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ.

Ειδικότερα η Κουμουνδούρου εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό μια μέρα μετά τις διαβεβαιώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο ότι θα συγκρουστεί «με το σκοτεινό κράτος του αναχρονισμού», που μπορεί να παίρνει «διάφορα κομματικά χρώματα, αλλά που παραμένει βαθύ».

Τον εγκαλεί για το γεγονός ότι «μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι θα ανατρέψει το βαθύ κράτος» αλλά δεν είπε «ποιος έχτισε αυτό το πελατειακό κράτος». Σήμερα αποκαλύπτεται αναφέρει η Κουμουνδούρου ότι σχεδόν ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ το οποίο διορίστηκε από την κυβέρνηση είναι στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, επομένως αφήνεται να εννοηθεί, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συγκρουστεί με αυτούς που αναξιοκρατικώς διόρισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι θα ανατρέψει το βαθύ κράτος που στηρίζεται σε μικροκομματικά τερτίπια. Κάτι που θέλουν όλοι οι Έλληνες. 

Αυτό που δεν είπε όμως, είναι ποιος έχτισε αυτό το πελατειακό κράτος. 

Γιατί σήμερα, αποκαλύπτεται, ότι σχεδόν ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ, -που είχε διορίσει η κυβέρνηση- είναι στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο ορισμός δηλαδή του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Τσίπρα με Γενηδούνια: «Η αποποίηση και διάχυσης της ευθύνης είναι απόπειρα συγκάλυψης»

Θεόφιλος Ξανθόπουλος: «Οι συγγενείς των θυμάτων δεν έχουν πρόσβαση στη δικογραφία δέκα μέρες μετά το δυστύχημα»

Πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι ετοιμάζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:44