search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: Ζητά ανάλογο συμβόλαιο με του Εμπαπέ για να μείνει στην Παρί

16.03.2023 18:55
mesi_new

Το… σίριαλ της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, με τον Αργεντινό να ζητά κι αυτός «ηγεμονικό» συμβόλαιο τύπου… Κιλιάν Μπαπέ για να συνεχίσει στο Παρίσι.

Λίγα πριν τα τέλη του 2022 οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία, όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με το RMCΜέσι και Παρί ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις, στις οποίες εξετάζονται δύο εκδοχές. Η πρώτη αφορά την ενεργοποίηση της υπάρχουσας οψιόν μονοετούς ανανέωσης και η δεύτερη το να υπάρξει νέα συμφωνία για μια σεζόν η οποία θα περιλαμβάνει και έξτρα οψιόν επίσης για έναν χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Αργεντινός δεν θα ήταν πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που δεν θα είναι έστω κοντά σε αυτό του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 35χρονος αυτή τη στιγμή λαμβάνει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τους Παριζιάνους, την ώρα που ο Γάλλος τον Μάιο συμφώνησε σε deal τριών χρόνων το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 636 εκατομμύρια.

Η διαφορά δηλαδή είναι αρκετά μεγάλη, την ώρα που η Ίντερ Μαϊάμι του MLS έχει ενδιαφερθεί έντονα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Μίμης Παπαϊωάννου (Videos)

Μουντιάλ 2030: Η Ελλάδα είναι και επίσημα υποψήφια, μαζί με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο

FIFA: Παραμένει πρόεδρος μέχρι το 2027 ο Τζιάνι Ινφαντίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01