search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:59
MENU CLOSE

Σε FX από FOX μετονομάστηκε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο και στην Ελλάδα

16.03.2023 16:33
Εξαγορά-μαμούθ αλλάζει πλήρως την αγορά του θεάματος: Η Disney εξαγόρασε την 21st Century Fox - Media

Σε ανανέωση με αλλαγή του εταιρικού σήματος του (rebranding) προχώρησε το αμερικανικό δίκτυο FOX το οποίο από χθες έχει λογότυπο FX και για την ελληνική αγορά. Το περιεχόμενο τους όμως δεν επηρεάζεται.

Συγκεκριμένα  τα κανάλια που ανήκουν στην Disney Ελλάδος, και μεταδίδονται μέσω της Cosmote TV, της Nova και του Vodafone TV, ονομάζονται πλέον FX και FX Life, αντιστοίχως.

«Καθώς το FOX μετονομάζεται σε FX, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο κοινό της ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης, κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως «The Simpsons», «Grey’s Anatomy», «9-1-1», «Station 19», «Mayans MC» και «Snowfall» μέσω των καναλιών γενικής ψυχαγωγίας FX και FX Life. Η συνδρομητική τηλεόραση παραμένει βασική προτεραιότητά μας για την Ελλάδα, επιτρέποντάς μας να ενθουσιάζουμε το κοινό με σειρές και περιεχόμενο από στούντιο παγκόσμιας εμβέλειας», δήλωσε ο VP & Country Manager της Disney σε Ελλάδα και Ισραήλ, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

«Σέρρες»: Στις 22 Μαρτίου τελικά η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1

«Ζούμε αλλιώς» και «Είμαστε μαζί» – Ανθρωποκεντρικής θεματολογίας οι δύο νέες εκπομπές του ΑΝΤ1

Η Nokia αλλάξε λογότυπο μετά από σχεδόν 45 χρόνια (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:56