search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:46
MENU CLOSE

«Ζούμε αλλιώς» και «Είμαστε μαζί» – Ανθρωποκεντρικής θεματολογίας οι δύο νέες εκπομπές του ΑΝΤ1

16.03.2023 14:50
ant1-ekpompes-new

Με διαφορετικές θεματικές αλλά με τον άνθρωπο ως επίκεντρο οι νέες ενημερωτικές εκπομπές «Είμαστε μαζί» και «Ζούμε αλλιώς» θα ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οι πρεμιέρες τους έχουν χρονική διαφορά περίπου δύο εβδομάδων. Η εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα θα ενταχθεί από αυτό το Σάββατο (18/3) στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Με την Παπίλα θα είναι επίσης οι Αντώνης Βλοντάκης, Γιώργος Λάγιος και Νεφέλη Meg. Ο ανθρώπινος ψυχισμός και οι διαπροσωπικές σχέσεις, οι δυναότητες αυτοβελτίωσης είναι τομείς που συνδιαμορφώνουν μαζί με άλλους το πλαίσιο της εκπομπής. Οι τηλεθεατές θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των θεμάτων μέσω με τηλεψηφοφορίες.

Η εκπομπή «Ζούμε αλλιώς», όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό ότι θα τιτλοφορείται, θα νοηματοδοτήσει την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και θα μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή στην απογευματινή ζώνη του καναλιού μετά το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», αν στο μεταξύ δεν αλλάξει κάτι.

Με την Αλιμπέρτη θα είναι επίσης ο κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, ο χειρουργός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μεταξύ άλλων θα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας των τηλεθεατών με την εκπομπή οι οποίοι θα μπορούν να θέτουν ερωτήματα για ζητήματα που τους αφορούν, ιατρικής φύσεως κατά βάση, αλλά και για ζητήματα ευζωίας και οι ειδικοί θα απαντούν.

Διαβάστε επίσης:

Η Nokia αλλάξε λογότυπο μετά από σχεδόν 45 χρόνια (photo)

Eurovision 2023: Top trend το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα – Ξεπέρασε τις 500.000 προβολές σε τρεις ημέρες (Video)

«Μία σου και μία μου» για Mega και Alpha στην μοιρασιά της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:43