search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04
MENU CLOSE

Ο Ανδρουλάκης έβγαλε τον Τσίπρα από τη φωτογραφία των Ευρωσοσιαλιστών

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2273
15/03/2023
19.03.2023 06:55
androulakis new

Το προεδρείο των Ευρωσοσιαλιστών συνεδρίασε το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου στην Αθήνα. Μία επίσκεψη Ευρωπαίων που αλλιώς την περίμενε ο Ανδρουλάκης και αλλιώς του ήρθε. Η τραγωδία στα Τέμπη επισκίασε το πολιτικό event, καθώς δεν είχε τη προβολή που του άξιζε.

Η παρουσία του προεδρείου των Ευρωσοσιαλιστών στην Αθήνα έδινε την ευκαιρία στον Ανδρουλάκη, όπως εκτιμούν οι συνεργάτες του, να ενισχύσει την εικόνα του πολιτικού που έχει μια αναγνώριση και ένα κύκλο συνομιλητών εκτός των συνόρων.

Ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές ήρθαν στην Ελλάδα είναι και για να δείξουν πως στη συνεδρίαση «δεν υπάρχει χώρος για παρατηρητές».

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στις προσυνόδους των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών προκαλεί τη δυσαρέσκεια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση της Αθήνας δεν είχε στην οικογενειακή της φωτογραφία τον Τσίπρα. «Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ανδρουλάκης είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Έντονος προβληματισμός των υποψηφίων για τις δημοσκοπήσεις

Κλέων Γρηγοριάδης: Τροχαίο ατύχημα είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στον Ντογιάκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59