search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44
MENU CLOSE

Γαλλία: Βίντεο ντοκουμέντο με αστυνομικό που αφήνει αναίσθητο διαδηλωτή μετά από μπουνιά

21.03.2023 20:49
parisi video astynomiki via – new

Ενώ οι διαμαρτυρίες για την απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να εφαρμόσει τη μεταρρύθμιση για το συνταξιοδοτικό δεν έχουν τέλος, σάλο προκάλεσε στη Γαλλία βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media που δείχνει αστυνομικό να χτυπά με μπουνιά και να ρίχνει αναίσθητο έναν διαδηλωτή.

Όπως φαίνεται ευκρινώς στο βίντεο από το Παρίσι, ο αστυνομικός χτυπά με μπουνιά τον διαδηλωτή και τον αφήνει αναίσθητο, ενώ φαίνονται και άλλες διαμάχες μεταξύ στελεχών της αστυνομίας και ανθρώπων που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters και μεταδίδει η ΕΡΤ, ο διαδηλωτής παρέμεινε αναίσθητος για περίπου πέντε λεπτά μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον αστυνομικό. Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Παρίσι, Λοράν Νουνιέζ, έχει δηλώσει ότι θα γίνει έρευνα για το περιστατικό.

Η απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να αυξήσει την ηλικία συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια στα 64 έτη και μάλιστα χωρίς την επικύρωση της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των πολιτών της Γαλλίας. Το Παρίσι έχει μετατραπεί σε «πεδίο μάχης» με τα επεισόδια να συνεχίζονται εδώ και πολλές ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελβετία «κόβει» μπόνους εργαζομένων της Credit Suisse μετά την εξαγορά από την UBS

Στόρμι Ντάνιελς: «Θα χορέψω στον δρόμο» αν ο Τραμπ πάει φυλακή

Σεισμός 6,5 βαθμών στο Αφγανιστάν – Έγινε αισθητός σε Πακιστάν και Ινδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44