search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης εμπλέκεται πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου

22.03.2023 17:46
viasmos_new

Σοκάρουν οι εξελίξεις που αφορούν δύο υποθέσεις που απασχόλησαν την επικαιρότητα και οι οποίες όπως όλα δείχνουν, μπλέκονται εν μέρει μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο 24χρονος εμφανιζόταν ως «παιδί» της Κιβωτού και υποστήριζε ότι υπήρχε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας όπου κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά της συγκεκριμένης δομής.

Όπως αποκαλύφθηκε από τα όσα κατέθεσε το κορίτσι, έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 50 φορές. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές να «ψάρευαν» ευάλωτα, ανήλικα κορίτσια από δομές της Αττικής.

Ραντεβού σε ξενοδοχείο για 100 ευρώ

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές προκύπτει ότι οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ η Αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή.

Τι είπε η 14χρονη – Πώς κλείνονταν τα ραντεβού

Σε ψυχολόγο περιέγραψε η 14χρονη πώς μπλέχθηκε στα δίχτυα των μαστροπών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε την περιγραφή από τη γνωριμία της με έναν αλλοδαπό με τον οποίο, όπως είπε, ξεκίνησαν να έχουν σχέση και εκείνος μετά της έκλεινε ραντεβού στα ξενοδοχεία με τους άνδρες που την βίαζαν.

Η 14χρονη αναφέρθηκε στο site γνωριμιών, μέσω του οποίου γνώρισε τον αλλοδαπό. Δύο μέρες μετά βγήκαν το πρώτο ραντεβού, όπου αυτός άρχισε να της ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να κάνουν σχέση.

Οι επαφές της 14χρονης με τον αλλοδαπό συνεχίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αργότερα ο δράστης, ενώ ήταν μαζί με την 14χρονη σε ένα ξενοδοχείο, της εμφάνισε ξαφνικά δύο άλλους άνδρες, οι οποίοι αφού την βίασαν πλήρωσαν τον αλλοδαπό και εξαφανίστηκαν. Το παιδί επέστρεψε στο ίδρυμα και από τότε ο δράστης της είπε ότι, θα της κλείνει ραντεβού σε σπίτι στη Μαγούλα, θα της δίνει χρήματα και θα της κλείνει ραντεβού με άνδρες.

Η 14χρονη ανήλικη αναμένεται να καταθέσει και επίσημα στις Αρχές και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να προχωρήσει η έρευνα και να βρεθούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην έρευνα.

Την ίδια ώρα οι τρεις συλληφθέντες θα απολογηθούν την Παρασκευή στην ανακρίτρια μετά τη σύλληψη τους από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης

Διαβάστε επίσης:

Εφετείο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την οπαδική επίθεση με μαχαίρι – Τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Κορωνοϊός: Τέλος οι ΜΕΘ covid – Ένταση στην Επιτροπή για τις μάσκες στα νοσοκομεία

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Για πρώτη φορά τα τεθωρακισμένα Marder και τα μαχητικά F-16 Viper – Γιατί «κόπηκε» το ιππικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:04