search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Εκλογές: Ποιοι συζητούν για Πρωθυπουργό Ντόρα Μπακογιάννη – Τα σενάρια της επόμενης μέρας 

24.03.2023 06:30
bakogianni-new

Το «όχι» του Ανδρουλάκη σε κυβέρνηση που θα έχει Πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα «φούντωσε» τα σενάρια για την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Στα δημοσιογραφικό – πολιτικά τραπέζια έχει αρχίσει ήδη η ονοματολογία παρόλο που ο αρχηγός ου ΠΑΣΟΚ κράτησε «κλειστά τα χαρτιά» του και αρκέστηκε στο να ξεκαθαρίσει ότι το πρόσωπο που θα προτείνει – εφόσον έχει «ισχυρό διψήφιο ποσοστό» – θα είναι πολιτικό. 

Άνθρωποι που παρακολουθούν έντονα τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία και ασχολούνται με την επικοινωνία υποστηρίζουν πως μέσα στις σκέψεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τη θέση του Πρωθυπουργού είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Και αυτό γιατί όπως εξηγούν είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ

«Το αποτύπωμα της Ντόρας Μπακογιάννη είναι βαρύ και θα μπορούσε να σταθεί στη θέση της Πρωθυπουργού», λένε. Το σίγουρο είναι πως και μετά τη φονική τραγωδία στα Τέμπη τα κόμματα ξεδιπλώνουν πλέον την ατζέντα τους. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ήταν «μυστική» η συνάντηση του Ντογιάκου με τον εισαγγελέα Λάρισας;

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν απουσίαζαν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό – Θα έχουμε συνέντευξη και με τον Τσίπρα

«Πρωταγωνιστής στην υποκρισία» ο Μητσοτάκης κατά το ΜέΡΑ25

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00