search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:42
MENU CLOSE

«Πρωταγωνιστής στην υποκρισία» ο Μητσοτάκης κατά το ΜέΡΑ25

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2274
23/03/2023
23.03.2023 06:00
mera25

«Πρωταγωνιστή στην υποκρισία» χαρακτήρισε το ΜέΡΑ25 τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιδρώντας στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη, αν και, όπως σημείωσε, σε ένα πράγμα «είναι διάφανος και ειλικρινής: στην προτίμησή του στην αυστηρά ελεγχόμενη επικοινωνία έναντι των θεσμικών διαδικασιών».

Σημείωσε επίσης πως ο Μητσοτάκης «εμφανίστηκε λάβρος κατά του κράτους του αναχρονισμού, του νεποτισμού και των εξυπηρετήσεων, λες και η οικογένειά του, που για μισό αιώνα τώρα κυβερνάει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αυτόν τον τόπο, ήταν πέρα κι έξω από τη διαμόρφωση αυτού του τρόπου διοίκησης της χώρας». Προσθέτοντας πώς ούτε η παράταξή του ούτε τα αφεντικά της, οι ολιγάρχες, ήταν έξω από αυτό το σύστημα εξουσίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει με τα «δείγματα πρωθυπουργικού κυνισμού»: «Στο πλαίσιο του αφηγήματος πως “φταίνε όλοι”», τονίζει η ανακοίνωση, «προσπάθησε να μεταφέρει ακόμα και στα θύματα ένα μέρος της ευθύνης» και «ζήτησε από επιζήσασα του δυστυχήματος να “βάλει πλάτη”! Με τέτοιους πρωταγωνιστές στην υποκρισία, πραγματικά, τύφλα να έχουν οι κομπάρσοι» καταλήγει το σχόλιο του ΜέΡΑ25.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ήταν «μυστική» η συνάντηση του Ντογιάκου με τον εισαγγελέα Λάρισας;

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν απουσίαζαν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό – Θα έχουμε συνέντευξη και με τον Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία: Στο κάδρο και ο… Πιερρακάκης όχι μόνο ο Δένδιας – «Δημοφιλείς υπουργοί κρύβονται»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01