search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Φρίκη στη Βιρτζίνια: Μητέρα σκότωσε τις κόρες της για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της (video)

27.03.2023 14:47
virginia_mother
photo @fcpdnews

Μια 37χρονη γυναίκα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία των δύο νεαρών κοριτσιών της το 2018, σε μια «διεστραμμένη προσπάθεια», σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος σκόπευε να μετακομίσει με μια από τις κόρες του.

Η Veronica Youngblood που αγόρασε ένα όπλο εννέα ημέρες πριν από τους φόνους και έδωσε στις κόρες της τσίχλες με υπνωτικο έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε τα παιδιά της, τη 15χρονη Sharon Castro και την 5χρονη Brooklynn Youngblood – αλλά δήλωσε αθώα λόγω ψυχικής ασθένειας.

Το δικαστήριο καταδίκασε τη Youngblood για δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και δύο κατηγορίες για χρήση όπλου σε βαθμό κακουργήματος. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Fairfax, Kelsey Gill, περιέγραψε τη Youngblood ως κακόβουλη, εγωιστική δολοφόνο, σύμφωνα με τη New York Post.

«Η υπόθεση αυτή υπερβαίνει κατά πολύ την απλή ύπαρξη ψυχικής ασθένειας», δήλωσε η Gill κατά τη διάρκεια της τελικής αγόρευσης. «Αυτή η υπόθεση ξεπερνάει κατά πολύ την κατάθλιψη, το μετατραυματικό στρες, την αυτοκτονία».

«Θα σας πάω να δείτε τον Θεό»

Η μικρή Μπρούκλιν πέθανε στον τόπο του εγκλήματος από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ η Σάρον πυροβολήθηκε δύο φορές – μία στην πλάτη και μία στο στήθος – αλλά έζησε αρκετά για να καλέσει το 100 και να πει ότι η μαμά της τράβηξε τη σκανδάλη. Τελικά, πέθανε στο νοσοκομείο.

«Είπε ότι η μητέρα της μπήκε στο δωμάτιο και είπε: “Θα σας πάω να δείτε τον Θεό” και μετά την πυροβόλησε», κατέθεσε ένας αστυνομικός.

Η ίδια η Youngblood τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της και του άφησε ένα φωνητικό μήνυμα στο οποίο του έλεγε ότι τον μισούσε και παραδεχόταν τους φόνους…

Οι δικηγόροι της Youngblood ισχυρίστηκαν ότι είχε υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και άκουγε φωνές που την διέταζαν να σκοτώσει τις κόρες της πριν από τους φόνους. Παράλληλα υποστήριξαν ότι η Youngblood «ασπαζόταν μια νοτιοαμερικανική θρησκεία, της οποίας οι οπαδοί πιστεύουν ότι μπορούν να επικοινωνούν με τους νεκρούς». Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πείσουν τους ενόρκους.

Σύμφωνα με την Washington Post, η Youngblood είχε παραδεχτεί στις αρχές σε μαγνητοφωνημένη συνομιλία ότι είχε σκοτώσει τα παιδιά της και αρχικά είχε δηλώσει ότι της άξιζε η θανατική ποινή.

Διαβάστε επίσης:

Ορλάντο Μπλουμ: Συνάντηση με Ζελένσκι – Οι αστέρες που είναι στο πλευρό των Ουκρανών (Video)

Nord Stream: Θέμα αποζημιώσεων για το σαμποτάζ ανοίγει η Μόσχα

Γερμανία: «Νεκρώνει» από την απεργία εργαζόμενων σε σιδηροδρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια – Κατά της ακρίβειας (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:39