search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:29
MENU CLOSE

Σολωμού: «Όταν έφυγε ο Μάριος, ο γιος μας πήρε τη θέση του στο κρεβάτι» (Videos)

01.04.2023 18:32
SOLOMOU-MARIA
Photo Credit: Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Μαμά-δες» φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές από την εποχή της σχέσης της με τον Μάριο Αθανασίου, την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.

«Εμένα το βιολογικό ρολόι δεν χτύπησε! Τον Μάριο δεν τον παντρεύτηκα ποτέ. Ανέτρεψε τη θεωρία του παιδιού. Εγώ δεν ήθελα ούτε παιδί να κάνω. Έβλεπα τριγύρω και δεν καταλάβαινα το συναίσθημα. Δεν ένιωσα ότι θέλω να κάνω παιδί απλά έμεινα έγκυος», δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Δεν ένιωθα καμία σύνδεση με το παιδί. Εγώ στον 8ο μήνα κατάλαβα ότι είχα αγόρι γιατί είχε την ίδια στάση ύπνου με τον πατέρα μου. Έκανα δύο υπέρηχους μόνο. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την κορτιζόνη την ένεση δίπλα μου γιατί ήμουν φουλ αλλεργική. Και ο γιατρός μου είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάνε πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί. Η εύκολη εγκυμοσύνη δεν είναι μια κανονική συνθήκη και οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ένστικτο του γιου της όταν χώρισε με τον Μάριο Αθανασίου: «Δύο χρονών ο Μάριος φεύγει για ένα ταξίδι και μου είπε πώς μόλις γυρίσει από την Κύπρο δεν θα ξανάρθει στο σπίτι. Την ημέρα που πήρε απλά την τσάντα, το ίδιο βράδυ το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω πατουσάκια, κατέβηκε από την κούνια και πήρε τη θέση του Μάριου στο κρεβάτι. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο και η ψυχολόγος να μου πει να το γυρίσω στο δωμάτιό του. Ήμουν διατεθειμένη να μην δω άντρα μέχρι να πάει το παιδί φαντάρος».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Το ζεϊμπέκικο στον Νίκο Μακρόπουλο (Video)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Πήγαμε στο σπίτι του Ατζούν κι η παραγωγή μας είπε κανονίστε κακομοίρηδες μην κλέψετε τίποτα» (Video)

Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:23