search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:56
MENU CLOSE

Η παρέμβαση Ντογιάκου για το άβατο της Μυκόνου, οι Ισραηλινοί της Brown στο μένουν – φεύγουν και το «Bo» της παραλιακής που άλλαξε χέρια

04.04.2023 06:00
mykonos543- new

Η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο «νησί των ανέμων», αφού δίνει εντολή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να ασκήσει αυστηρούς ελέγχους σε πολεοδομικές παραβάσεις στο «άβατο» της Μυκόνου.

Και όχι μόνο για τα αυθαίρετα αφού λέει χαρακτηριστικά, « …πώς είναι δυνατόν να καταπολεμηθεί σοβαρά η εγκληματικότητα, όταν το Α.Τ. Μυκόνου στερείται μόνιμου Διοικητή και διοικείται από προσωρινούς Διοικητές, οι οποίοι υπηρετούν εκ περιτροπής και εναλλάσσονται ανά δεκαπενθήμερο;»

Να θυμίσουμε εδώ ότι είχε προηγηθεί προς αρμόδιους υπουργούς αυστηρή εντολή του Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.

Μου λένε, ότι σειρά για τέτοιου είδους ελέγχους παίρνει και η Πάρος, αφού εδώ και καιρό έχει μπει στα χνάρια της Μυκόνου.

Μιας και σήμερα πιάσαμε τα τουριστικα και επιχειρηματικά, να σας πω ότι οι Ισραηλινοί της Brown μάλλον δεν θα συνεχίσουν για πολύ την δραστηριότητά τους, αφού τα πρότζεκτ σε Σούνιο, Λουτράκι έχουν προβλήματα και ως εκ τούτου η συνεργασία τους με το σχήμα Λασκαρίδη- Καραμούζη με την αγορά των 72 ξενοδοχείων δεν θα περπατήσει εύκολα υπό αυτές τις συνθήκες.

Από την άλλη, άλλος μεγάλος όμιλος από το Ισραήλ, ο οποίος εξαγόρασε το Ξενία Κύθνου προχωράει κανονικά το πρόγραμμα της ανακατασκευής του.

Καλοκαιράκι λοιπόν έρχεται –με την παρεμβολή των εκλογών– και να σας πάω σε ένα άλλο νέο που αφορά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου το θρυλικό «Bo» στη Βούλα, πέρασε στα χέρια πολύ γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος έχει διαπρέψει στην Μύκονο, έχοντας ένα πολύ διάσημο εστιατόριο beach bar (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα).

Διαβάστε επίσης:

Τα προεκλογικά σήριαλ με τα εξοχικά σε Πάρο και Τήνο -με αέρα κοπανιστό- και η (προ-πασχαλινή) δημοσκόπηση της εβδομάδας

Ο φράκτης στον Έβρο, η ψήφος Παπαδημούλη και ο διχασμός στο ΕΛΚ

Η τοξικότητα βλάπτει σοβαρά όχι μόνο την υγεία, αλλά και τα αποτελέσματα στην κάλπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:55