search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Τα προεκλογικά σήριαλ με τα εξοχικά σε Πάρο και Τήνο -με αέρα κοπανιστό- και η (προ-πασχαλινή) δημοσκόπηση της εβδομάδας

03.04.2023 08:19
mitsotakis_new

Συνεχίζονται οι προεκλογικές κόντρες μεταξύ των κομμάτων περισσότερο για τα επουσιώδη –για σπίτια, ενοίκια, booking–, για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, πριν καν στηθούν οι πρώτες κάλπες, και λιγότερο για τα προγράμματα.

Σε ότι αφορά τις αντιπαραθέσεις για τις εξοχικές βίλες με το «θέμα» κατοικίας Ραγκούση στην Πάρο, βλέπω ότι είναι μία μπούρδα καμαρωτή –δηλωμένη εδώ και χρόνια στο πόθεν έσχες και νόμιμη διαδικασία κατασκευής– και σε ό,τι αφορά την εξοχική κατοικία της Μαρέβας στην Τήνο –ξανά μανά– μπούρδα καμαρωτή, διαρκώς επαναλαμβανόμενη.

Τώρα, στα αμιγώς πολιτικά, να πούμε ότι Μητσοτάκης και Τσίπρας επιλέγουν βόλτες σε καταστήματα και περατζάδα στα πεζοδρόμια και μετά άντε κάνα κλειστό χώρο με 1.000 άτομα το πολύ.
Βέβαια, βλέπει κανείς ότι είτε είναι οργανωμένες είτε όχι, συμμετέχει αρκετός κόσμος.

Αυτή την Πέμπτη περιμένουμε και την δημοσκόπηση –τελευταία πριν από το Πάσχα –της Pulse– για τον ΣΚΑΪ. Να δούμε τις διάφορες και κυρίως τις… διαρροές!

Το deal Άκτορα INTRAKAT έκλεισε με οικονομικά οφέλη για όλες τις πλευρές. Μπορεί να λένε οι εβραίοι έμποροι –που ξέρουν από παζάρια– ότι «μια συμφωνία είναι καλή, όταν και τα δύο μέρη είναι ελαφρώς δυσαρεστημένα», αλλά εδώ είχαμε το αντίθετο. Όλοι ευχαριστημένοι, ο καθείς με τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία

Κυριολεκτικά και… μεταφορικά…

Διαβάστε επίσης:

Ο φράκτης στον Έβρο, η ψήφος Παπαδημούλη και ο διχασμός στο ΕΛΚ

Η τοξικότητα βλάπτει σοβαρά όχι μόνο την υγεία, αλλά και τα αποτελέσματα στην κάλπη

Τα πέντε σημεία της ατζέντας Τσίπρα και το «πάτημα» της πρώτης κάλπης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42