search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:49
MENU CLOSE

Χρήστος Δάντης: Η σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τα 33 χρόνια διαφοράς και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου (Videos)

05.04.2023 08:58
dantis-new (2)

Για την καριέρα του στο τραγούδι, τους τέσσερις γάμους του, τη σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για την αποβολή της από το Survivor All Star μίλησε ο Χρήστος Δάντης.

Καλεσμένος  της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή Έλεος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του με την οποία όπως είπε είναι «καψούρης», ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου στη ζωή του.

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια.

Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα… Δε χαμπαριάζει τίποτα» ανέφερε αρχικά.

Για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης είπε:

«Η Ασημίνα κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε. Νομίζω ότι φαίνεται από το γεγονός ότι και τις δυο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να τις αφήσουν να πουν τη γνώμη τους. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία… Σεβαστή η απόφαση της παραγωγής… Χρεώθηκε ένα τηλεφώνημα που δεν έγινε».

«Καλά θα ήταν να το κλείσουμε εδώ το θέμα. Υπάρχει ένας λεκές που μένει πάνω σε έναν άνθρωπο ο οποίος θα έπρεπε κάποια στιγμή να καθαρίσει» πρόσθεσε.

Όσο για τις καταχρήσεις και τη σχέση του με τα ναρκωτικά, ο τραγουδιστής τόνισε πως ποτέ δε μπήκε στον πειρασμό να τα δοκιμάσει, ενώ φρόντισε να μη φθαρεί η φωνή του με τον χρόνο.

«Φρόντισα να μη φθαρεί η φωνή μου στη νύχτα. Απέφυγα πάρα πολλές φορές να τραγουδήσω σεζόν κουραστικές… Η φωνή επηρεάζεται από πολλά… Τα τσιγάρα και τα ποτά δε τα προσέχω… Δεν ήμουν ποτέ παιδί των drugs. Δε μου είπαν ποτέ κάτι τα ναρκωτικά. Μεγάλωσα σε συνοικία που ήμασταν κοντά στα ναρκωτικά αλλά δε μου είπαν ποτέ κάτι».

Τέλος, μίλησε για τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει χωρίς να αποκλείει, μάλιστα, το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη έναν γάμο.

«Έχω κάνει τέσσερις γάμους. Δε το έχουμε σκεφτεί αλλά δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Πάντα υπάρχει λόγος για γάμο. Και η συμβίωση γάμος είναι αλλά απλώς το επισημοποιείς».

Διαβάστε επίσης:

Ζουγανέλης για την κόρη του: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεονώρας» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Η «συγγνώμη» στη Νατάσα Θεοδωρίδου – «Ήθελα να το πω δημόσια γιατί νιώθω άσχημα» (Video)

Joker Folie à Deux: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ καπνίζουν και χορεύουν στα σκαλιά του Μπρονξ (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:49