search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:50
MENU CLOSE

Joker Folie à Deux: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ καπνίζουν και χορεύουν στα σκαλιά του Μπρονξ (Photos/Videos)

04.04.2023 17:13
gaga phoenix
Instagram

Η τελευταία παρτίδα φωτογραφιών από το σετ των γυρισμάτων της ταινίας «Joker: Folie à Deux» που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ να χορεύουν στα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ, εκεί όπου ο ήρωας της πρώτης ταινίας γίνεται ο «Joker». 

Στη συγκεκριμένη σκηνή, που είναι από τις πιο αξιομνημόνευτες στην ταινία του 2019, o Φοίνιξ χορεύει μανιακά με το “Rock and Roll Part 2” του Gary Glitter ενώ βρισκεται σε μια σκάλα κοντά στη λεωφόρο Shakespeare στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Φαίνεται ότι το “Joker: Folie à Deux” επιστρέφει στη σκηνή της σκάλας καθώς ο Φίνιξ συνοδεύεται τώρα από την Harley Quinn της Gaga στην ίδια τοποθεσία. 

Οι δυο τους φορούν το μακιγιάζ του κλόουν και φαίνονται να χορεύουν, να καπνίζουν και να γελούν καθώς γυρίζουν μια σκηνή στην εμβληματική σκάλα. Η μουσική που θα συνοδεύει αυτή τη σκηνή δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Το “Joker: Folie à Deux” γυρίζεται σε τοποθεσίες σε όλη τη Νέα Υόρκη εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιστρέφει για το σίκουελ, οι λεπτομέρειες της πλοκής του οποίου παραμένουν κρυφές. 

Η ταινία φημολογείται ότι θα είναι μιούζικαλ και θα διαδραματίζεται κυρίως στο Arkham Asylum, όπου ο Joker του Φίνιξ είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτεί τη Harley Quinn της Gaga. 

Το «Joker» του Φίλιπς αποτέλεσε φαινόμενο καθώς κατέγραψε εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, για να γίνει η ταινία με την υψηλότερη εισπρακτική επιτυχία για ταινίες με την βαθμολογία R στην ιστορία. 

Η ταινία κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Ο Φοίνιξ κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, όπως και η Χίλντουρ Γκουιναντότιρ για την μουσική.

Η Warner Bros πρόκειται να κυκλοφορήσει το “Joker: Folie à Deux” στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας: «Είχα πολύ καιρό να χορέψω, είχα στενοχώριες, ήταν ζεϊμπέκικο της καρδιάς»

Emily in Paris: Βασίλης Ζούλιας για συνεργασία με τη σειρά – «Γυναίκες από 160 χώρες έψαχναν τα ρούχα της πρωταγωνίστριας» (Video)

«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Στο Φεστιβάλ των Καννών η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:50