search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:57
MENU CLOSE

«Joker 2: Folie a Deux»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Θαυμαστές κατέγραψαν σκηνή από την ταινία (Videos/Photos)

06.03.2023 10:35
joker-new

Τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία Joker, «Joker 2: Folie a Deux» ξεκίνησαν και σχετικά βίντεο και φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για διάφορα κλιπ που κυκλοφόρησαν στα social media τραβηγμένα από τα εξωτερικά γυρίσματα της ταινίας.

Σε αυτά, οι φαν βλέπουν -μεταξύ άλλων- τη νέα εμφάνιση του Φοίνιξ στον ρόλο του Άρθουρ Φλεκο οποίος φαίνεται να τρέχει στους δρόμους του κέντρου του Λος Άντζελες μαζί με έναν άλλο επίδοξο Τζόκερ κατά τη διάρκεια των εν λόγω σκηνών.

Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Η προσθήκη της Lady Gaga στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2019, είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τον ξένο Τύπο, που αγωνιά να αποκτήσει έστω και μία φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς δέχτηκε να δώσει μια μικρή γεύση στους φαν των ταινιών «Joker» και έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga από την ταινία.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς δίνει την πρώτη ματιά από τη νέα Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga.

Πρόκειται για μία σκηνή φιλιού ανάμεσα στους χαρακτήρες των Gaga και Φίνιξ.

Διιαβάστε επίσης:

Μάριος Ιορδάνου: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά, είχε καεί ο εγκέφαλός μου – Ξαφνικά σταμάτησα να βλέπω» (Video)

Survivor All Star: Άφωνοι οι παίκτες με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα – Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (Video)

Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58