Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την παγκόσμια πρεμιέρα της θα κάνει η ταινία «Indiana Jones and the Dial of Destiny» κατά τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ των Καννών, με το σχετικό δημοσίευμα του Variety να επιβεβαιώνεται.
Οι Τζέιμς Μάνγκολντ και Χάρισον Φορντ θα ανέβουν τα σκαλιά του Palais des Festivals στις 18 Μαΐου μαζί με τους Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, ΈθανΙσιντόρε και Μαντς Μίκελσεν.
#IndianaJones will return to the Cannes Film Festival for the world premiere of Indiana Jones and the Dial of Destiny, directed by James Mangold, on Thursday May 18th. pic.twitter.com/59PPEHyGSW
— Indiana Jones (@IndianaJones) April 3, 2023
Η ταινία θα προβληθεί εκτός διαγωνισμού, ενώ το φεστιβάλ θα αποτίσει ειδικό φόρο τιμής στον Χάρισον Φορντ για την καριέρα του, καθώς φέρεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα.
«Το 1995, είχα την τιμή να έρθω στις Κάννες με την πρώτη μου ταινία “Heavy”. 28 χρόνια μετά, είμαι περήφανος που επιστρέφω. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε μαζί σας μια ολοκαίνουργια περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς» τόνισε ο Τζέιμς Μάνγκολντ σε δήλωσή του.
Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου στη Γαλλία και στις 30 Ιουνίου στις ΗΠΑ.
Διαβάστε επίσης:
Τρισευτυχισμένη η Πάρις Χίλτον – Ποζάρει με τον 3 μηνών γιο της (Photos)
Νικόλ Κίντμαν: Πρωταγωνιστεί σε νέα μίνι σειρά του Netflix
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.